ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πάγωσαν» σε αγώνα Γ’ Εθνικής στα Τρίκαλα: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (βίντεο)

Ο παίκτης περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να βρεθούν τα αίτια της λιποθυμίας

«Πάγωσαν» σε αγώνα Γ’ Εθνικής στα Τρίκαλα: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (βίντεο)

Αναστάτωση επικράτησε στον αγώνα Τρίκαλα – Ζάκυνθος για την Γ’ Εθνική, όταν ένας ποδοσφαιριστής κατέρρευσε και έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Τάσος Μαρούδας, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και έμεινε για περίπου δέκα λεπτά χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο γιατρός του αγώνα, Θανάσης Κούτης και τα μέλη του ΔΣ, Κώστας Παρδάλης και Γιάννης Χιώτης του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο 26χρονος επιθετικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο παίκτης δείχνει να είναι καλά, ωστόσο περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να βρεθούν τα αίτια της λιποθυμίας.

Νωρίτερα, μάλιστα, ο Χρήστος Κατσαντώνης χτύπησε σοβαρά στη μύτη και αποχώρησε κι αυτός με ασθενοφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία, η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά και έληξε ισόπαλη 2-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.