Παναθηναϊκός: Νίκη με ανατροπή στο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στην Κύπρο (3-1)

Οι «πράσινοι» νίκησαν τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους

Παναθηναϊκός: Νίκη με ανατροπή στο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στην Κύπρο (3-1)

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας του στην Κύπρο -ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος- επικρατώντας της Χάποελ Μπερ Σεβά με 3-1. Με ανατροπή ήρθε η νίκη της ομάδας ου Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ανεπηρέαστος -σε μεγάλο βαθμό- από τη διακοπή των αγωνιστικών του υποχρεώσεων λόγω του Μουντιάλ 2022 έδειξε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς νίκησε με 3-1 την Χάποελ Μπερ Σεβά, στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας στην Κύπρο, μπροστά σε περίπου 100 οπαδούς της που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Πέγειας.

Οι Ισραηλινοί άνοιξαν το σκορ στο 27’ με τον Σελμανί, αλλά το «τριφύλλι» έκανε την ανατροπή με γκολ από τους Σαβιέρ (40’), Σιδερά (72’) και Πούγγουρα (82’). Μάλίστα, οι «πράσινοι» έχασαν ευκαιρίες για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.

Να αναφέρουμε ότι ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Χάποελ, διότι είχε μία ενόχληση στη γάμπα και προφυλάχθηκε από το τεχνικό τιμ.

Ακολουθεί την Κυριακή (04/12, 18:00) για τον Παναθηναϊκό το φιλικό με την Πάφο, ενώ στις 07/12 υπάρχει η φιλική αναμέτρηση με τη Σαλαμίνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σάρλια (58’ Σιδεράς), Μάγκνουσον (46’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ (46’ Σάντσες), Τσόκαϊ, Πέρεθ (46’ Τσέριν), Κυριόπουλος, Σαβιέρ (58’ Συμεωνίδης), Μπερνάρ (46’ Κρυπαράκος), Καμπετσής (58’ Σπόραρ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χάποελ Μπερ Σεβά (Ελιανίβ Μπάρντα): Γκλάζερ, Νταντιά, Αμπού (46’ Μοτασέμ), Μπλόριαν, Αβίβ (46’ Τίμπι), Γκορντάνα (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ελίας (62’ Γιεχεζκέλ), Ανσά (46’ Μίχα), Παούν (62’ Λόπες), Γιοζέφι (46’ Μάρτινς), Σελμανί (46’ Χεμέντ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.