ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1: Γλίτωσε την ήττα και η ΑΕΚ πλησίασε στο -4

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 90+7' με τον Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1: Γλίτωσε την ήττα και η ΑΕΚ πλησίασε στο -4

Μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός ήρθε αντιμέτωπος με την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα αφού έχανε με 0-1 από τον ΟΦΗ που έπαιζε με 10 παίκτες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης

Ωστόσο στο 97′ με γκολ του Ιωαννίδη κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία (1-1), με τη δεύτερη σερί χοντρή γκέλα να είναι γεγονός και την ΑΕΚ να έχει πλησιάσει πλέον στο -4 από την κορυφή.

Μπορεί το ξεκίνημα του παιχνιδιού να μην είχε κάποιο γκολ για τους πράσινους, είχε όμως μια ευχάριστη εξέλιξη για αυτούς, αφού στο 8′ ο Γιοχού ανέτρεψε τον Σπόραρ που ετοιμαζόταν να μπει στην περιοχή έχοντας φύγει στην πλάτη της άμυνας και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και έδειξε κόκκινη κάρτα.

Έτσι, οι Κρητικοί έπρεπε να παίξουν όλο το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, με συνέπεια η αποστολής τους να γίνει ακόμη πιο δύσκολη.

Γεγονός που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί άμεσα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού στο 15′ ο Μπερνάρ πέρασε ωραία μπαλιά για τον Παλάσιος, το διαγώνιο σουτ του οποίου εντός περιοχής, όμως, έφυγε άουτ. Το 0-0, επομένως, παρέμεινε και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά όχι και τις μεγάλες φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτιζε τον Γιοβάνοβιτς με την απόδοσή του, αφού κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει προς τους συνεργάτες του «τι έχουν πάθει όλοι σήμερα και παίζουν έτσι;», με τους πράσινους να έχουν την καλύτερή τους ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Χουάνκαρ σέντραρε και ο Σπόραρ πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Με μεγάλη ευκαιρία των πράσινων έκλεισε το πρώτο μέρος επομένως, με μεγάλη ευκαιρία άρχισε και το δεύτερο, με τον Μπερνάρ να σκάβει στο 51′ για να τον Σπόραρ που άφησε στον Παλάσιος, ο οποίος με σουτ από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, την ώρα που η Λεωφόρος ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει γκολ.

Ένα γκολ που ήρθε, τελικά, λίγα λεπτά μετά, στο 58′, αλλά ήταν για τον… ΟΦΗ! Ο Μπαλογιάννης σέντραρε από αριστερά και ο Λάρσον με κεφαλιά έκανε το 0-1, όπως επιβεβαιώθηκε από το VAR, αφού η επέμβαση του Μπρινιόλι έγινε αφού πρώτα η μπάλα πέρασε τη γραμμή, με τους γηπεδούχους να παγώνουν.

Στη συνέχεια όμως… ζεστάθηκαν ξανά και πίεσαν ως το τέλος με στόχο την ισοφάριση, χωρίς όμως να έχουν μεγάλες φάσεις. Παρ’ όλα αυτά, από τη στιγμή που ο 4ος διαιτητής έδειξε 9 λεπτά καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός είχε τον χρόνο για να κυνηγήσει έστω την ισοπαλία και την πήρε στο 97′ με το κοντινό πλασέ του Ιωαννίδη -και με τη μπάλα να κοντράρει και σε αντίπαλο- μετά την ωραία μπαλιά του Τσέριν.

Τελικό αποτέλεσμα, επομένως, 1-1 στη Λεωφόρο, με τους πράσινους να χάνουν 4 βαθμούς μέσα σε μία εβδομάδα και την ΑΕΚ να πλησιάζει όλο και περισσότερο, 10 μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82′ Βαγιαννίδης), Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (82′ Σάντσες), Κουρμπέλης (60′ Ιωαννίδης), Τσέριν, Ρούμπεν Πέρεθ, Μπερνάρ, Παλάσιος (71′ Βέρμπιτς), Σπόραρ.

OΦΗ: Mανδάς, Λάρσον, Μαρινάκης (46′ Ντουρμισάι), Γιοχού, Διαμαντής, Πασαλίδης (72′ Γιαννούλης), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (88′ Τσιλιανίδης), Τοράλ (82′ Περέα), Ντίκο (72′ Νέιρα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.