ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΟΚ: Βγαίνουν σε δημοπρασία οι φανέλες από την νίκη της ομάδας κόντρα στη Φρανκφούρτη

Δημοπρατούνται για καλό σκοπό

ΠΑΟΚ: Βγαίνουν σε δημοπρασία οι φανέλες από την νίκη της ομάδας κόντρα στη Φρανκφούρτη

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό, τίθενται οι φανέλες που φορούσαν οι παίχτες του ΠΑΟΚ στην νίκη στην Φρανκφούρτη, όπως ενημέρωσαν οι «ασπρόμαυροι» τους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα μέσα από το «PAOK Action» ο ΠΑΟΚ διέθεσε σε δημοπρασία τις φανέλες που φορούσαν οι παίκτες του συλλόγου, στο πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μάλιστα οι εμφανίσεις είναι υπογεγραμμένες από τους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.