ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βόλος – ΑΕΚ 0-4: Κιτρινόμαυρο πάρτι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Με σκόρερ τους Μήτογλου, Λιβάι, Φαν Βέερτ και Πινέδα η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από τον Βόλο

Βόλος – ΑΕΚ 0-4: Κιτρινόμαυρο πάρτι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Με τους οπαδούς της να δίνουν δυναμικό παρών και να μετατρέπουν σε… εντός έδρας το παιχνίδι, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 4-0 τον Βόλο.

Χάρη στα γκολ των Μήτογλου, Πινέδα, Φαν Βέερτ, Λιβάι Γκαρσία και εξασφάλισε ότι στο τέλος της αγωνιστικής στη χειρότερη για αυτή περίπτωση θα παραμείνει στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, τον οποίο θα υποδεχθεί σε 10 μέρες στην OPAP Arena στο ντέρμπι κορυφής.

Αυτό που ήθελε ο Ματίας Αλμέιδα από την ομάδα του ήταν να μπει στο παιχνίδι ψάχνοντας αμέσως το γκολ και η πρώτη φορά που το πλησίασε ήταν πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 4′ με την εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία που απέκρουσε ο Κλέιμαν. Φάση στην οποία δόθηκε συνέχεια κάποια λεπτά μετά και συγκεριμένα στο 12′ με το σουτ του Ρότα που έφυγε λίγο άουτ.

Όπως και να έχει, η Ένωση είχε αρχίσει να ανεβάζει στροφές, είχε τον έλεγχο του αγώνα και από το 16′ είχε και το προβάδισμα, αφού μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πινέδα ο Λιβάι έδωσε στον Αραούχο και αυτός γύρισε για τον Μήτογλου που έγραψε το 0-1 με κεφαλιά.

Γκολ που ανέβασε κι άλλο την ψυχολογία των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι ένα λεπτό μετά είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Αραούχο, στη συνέχεια διαχειρίστηκαν για κάποια λεπτά την κατάσταση βλέποντας τους Θεσσαλούς να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και τελικά στο 30′ έβαλαν βάσεις νίκης με το 0-2 από το όμορφο πλασέ του Πινέδα μετά την ωραία ενέργεια και το γύρισμα του Λιβάι από δεξιά.

Και μέχρι να προλάβουν οι γηπεδούχοι να ανασυνταχθούν, ήρθε αμέσως μετά, στο 35′, και το 0-3 για τον δικέφαλο αετό που πίεσε ψηλά και έκλεψε τη μπάλα, για να καταλήξει αυτή στον Φαν Βέερτ και από εκεί στα δίχτυα του Κλέιμαν, την ώρα που οι οπαδοί της ΑΕΚ στις εξέδρες είχαν στήσει πάρτι.

Δεν χρειάζεται, επομένως, να είναι κάποιος προπονητής ή αναλυτής του ποδοσφαίρου για να καταλάβει ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασία. Ο Βόλος άλλωστε, όσο κι αν το ήθελε, δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, να αποφύγει την ήττα. Θα μπορούσε, ενδεχομένως, να μειώσει αλλά και πάλι δεν έφτιαξε τις φάσεις για να πετύχει κάτι τέτοιο.

Τα λεπτά, επομένως, περνούσαν ήρεμα για την Ένωση, η οποία στο 67′ έβαλε και 4ο γκολ και ήταν και αρκετά θεαματικό, αφού ο Λιβάι Γκαρσία με εντυπωσιακό άλμα μετά τη σέντρα του Άμραμπατ για το 0-4, ενώ στη συνέχεια είχε ευκαιρία, όπως και ο Αραούχο, για το 0-5. Κανείς εκ των δύο δεν το έκανε, αλλά αυτό δεν απασχόλησε και ιδιαίτερα τον Αλμέιδα, ο οποίος είδε την ομάδα του να παίρνει ακόμη μία νίκη και να συνεχίζει με στόχο την κορυφή.

Βόλος: Kλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Άλχο, Πίρινεν, Ματίγια (76′ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεσκίδα (46′ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (75′ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (75′ Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Γιόνσον (66′ Τσούμπερ), Σιμάνσκι, Πινέδα (66′ Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ (66′ Γαλανόπουλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.