ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαν σήμερα η ερυθρόλευκη «άλωση» της Κωνσταντινούπολης – Η ιστορική κατάκτηση της Euroleague (βίντεο)

Σαν σήμερα η ερυθρόλευκη «άλωση» της Κωνσταντινούπολης – Η ιστορική κατάκτηση της Euroleague (βίντεο)

Οκτώ χρόνια πέρασαν από την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό στον αλησμόνητο τελικό του Final Four που έγινε στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού, και πάλι με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο, έφτασαν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Εκεί, αρχικά αντιμετώπισαν την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό και νίκησαν 68-64 με τον Βασίλη Σπανούλη να πετυχαίνει 21 πόντους.

Δύο ημέρες μετά, στις 13 Μαίου του 2012, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή.

Αν και βρέθηκε να χάνει με -19, έκανε την τεράστια ανατροπή και με καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη 0.7” πριν το τέλος, έφτασε στη νίκη και στην κατάκτηση της κούπας έπειτα από 15 χρόνια.

Τα δεκάλεπτα: 10-7, 34-20, 53-40, 61-62.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Καζλάουσκας): Τεόντοσιτς 15(4), Λαβρίνοβιτς 5, Σισκάουσκας 8, Κρστιτς 11, Κιριλένκο 12(1), Βορόνοφ, Βοροντσέβιτς, Σβεντ 3, Κάουν 2, Κριάπα 3(1), Γκόρντον 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς, Άντιτς 7, Σπανούλης 15(2), Ντόρσεϊ, Κέσελ 3(1), Παπαδόπουλος, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου 19(3), Μάντζαρης 3(1), Σλούκας 4(1), Λο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.