Κριστιάνο Ρονάλντο: Μάντσεστερ και Τσέλσι συζητούν για τη μεταγραφή του

Μια ημέρα μετά τα δημοσιεύματα για μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μάντσεστερ και Τσέλσι συζητούν για τη μεταγραφή του

Μια ημέρα μετά τα δημοσιεύματα για μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μπάγερν Μονάχου, στη θέση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, το Athletic βάζει… φωτιά στην Αγγλία αφού γράφει για ενδεχόμενη μετακίνηση του Πορτογάλου στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ το αφεντικό της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι, συναντήθηκε με τον μάνατζερ του CR 7, Ζόρζε Μέντες, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του παίκτη στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος με το project στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού οι Κόκκινοι Διάβολοι σε αντίθεση με την Σίτι, την Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, δεν κινούνται όπως πρέπει στο μεταγραφικό παζάρι.

Στο δημοσίευμα ξεκαθαρίζεται πως ακόμα ο Μπόελι δεν έχει αποφασίσει για το αν η Τσέλσι θα κυνηγήσει τον Πορτογάλο στο φετινό παζάρι, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στην Γιουνάιτεντ πιστεύουν στην παραμονή του Κριστιάνο στο «Ολντ Τράφορντ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.