ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Μαυροκεφαλίδης για το πανό του Ιωνικού: «Όφειλα να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα»

«Αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους»

Λ.Μαυροκεφαλίδης για το πανό του Ιωνικού: «Όφειλα να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στήριξε την κίνηση των οπαδών του Ιωνικού Νικαίας, με το πανό εμφάνισαν στον αγώνα της Basket League με την ΑΕΚ προκειμένου να δείξουν την οργή τους για το πολιτικό έγκλημα των Τεμπών.

Παρά τις ενστάσεις των διαιτητών του αγώνα, Ιωνικός Νικαίας – ΑΕΚ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης παρότρυνε τους οπαδούς των γηπεδούχων να μην κατεβάσουν το πανό που ανέβασαν, με μήνυμα για την πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο έμπειρος σέντερ του Ιωνικού Νικαίας τόνισε ότι όφειλε ως άνθρωπος να στηρίξει την κίνηση των οπαδών της ομάδας, ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος.

«Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας ανάρτησαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όφειλα σαν άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω αυτήν την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, όμως αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους», πόσταρε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στα social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.