ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λας Βέγκας: Αποδοκιμασίες και γιούχα για την Ελισάβετ από 20.000 θεατές στο UFC 279

Όταν εμφανίστηκε ένα πορτραίτο της στο στάδιο

Λας Βέγκας: Αποδοκιμασίες και γιούχα για την  Ελισάβετ από 20.000 θεατές στο UFC 279

Έντονες αποδοκιμασίες και επιφωνήματα κατά την διάρκεια του περιπετειώδους – ειρήσθω εν παρόδω – UFC 279 στο TMobile Arena στο Λας Βέγκας της Νεβάδα  όταν στην γιγαντοοθόνη του σταδίου εμφανίστηκε αφιέρωμα για το θένατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι 20.000 και πλέον Αμερικανοί ξέσπασαν σε έντονα επιφωνήματα αποδοκιμασίας κατά της αποθανούσας βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για την ιστορία στο UFC 279 όπου ήρθαν τα πάνω κάτω το Chechen freak o Khamzat Chimaev διέλυσε τον Kevil Holland στα 2 λεπτά του πρώτου μόλις γύρου με γκιλοτίνα, ενώ ο Nate Diaz στον τελευταίο του αγώνα στο UFC νίκησε τον επίσης παλαίμαχο Tony Ferguson.

Κανονικά ο Diazz θα αντιμετώπιζε τον Chimaev στα 170 εάν όμως ο Τσετσένος κατάφερνε να μείνει σε αυτά τα κιλά (για την ακρίβεια λίβρες) αλλά βγήκε υπέρβαρος στις 178 με αποτέλεσμα ο αγώνας να γίνει με τον Holland.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.