ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ΝΒΑ «σταματά» την καριέρα του Α.Ουίγκινς – Δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί επειδή είναι ανεμβολίαστος

Το ΝΒΑ «σταματά» την καριέρα του Α.Ουίγκινς – Δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί επειδή είναι ανεμβολίαστος

Το ΝΒΑ έβαλε “φρένο” στην παρουσία του Άντριου Ουίγκινς στη νέα σεζόν, καθώς δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, ενώ η διοργανώτρια αρχή δεν δείχνει σεβασμό ούτε σε θρησκευτικούς λόγους.

«Το ΝΒΑ εξέτασε και απέρριψε το αίτημα του Αντριου Ουίγκινς για θρησκευτική απαλλαγή, με την εντολή του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας του Σαν Φρανσίσκο να απαιτεί από άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω να εμβολιασθούν για να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις με μεγάλη εισροή σε εσωτερικούς χώρους. Συνεπώς, ο Ουίγκινς δεν θα μπορεί να παίζει στα εντός έδρας παιχνίδια των Ουόριορς μέχρι να εκπληρώσει αυτήν την προϋπόθεση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάλογο μέτρο, εφαρμόζεται και στην Νέα Υόρκη και αφορά τους παίκτες των Νικς και των Μπρούκλιν Νετς.

Οι μη εμβολιασμένοι μπασκετμπολίστες θα μπορούν να παίζουν αυτή τη σεζόν -όπου το επιτρέπουν οι πόλεις- αλλά σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΝΒΑ, θα πρέπει να ελέγχονται καθημερινά στις προπονήσεις, τα ταξίδια και τις ημέρες παιχνιδιού. Οι πλήρως εμβολιασμένοι παίκτες δεν θα υποβάλλονται σε καθημερινούς ελέγχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 26χρονος Ουίγκινς, επιβεβαίωσε δημόσια την άρνησή του να εμβολιαστεί: «Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Όποιος θέλει να εμβολιασθεί μπορεί να το κάνει, όποιος δεν θέλει να εμβολιασθεί δεν εμβολιάζεται. Δεν είναι κριτική σε όσους κάνουν τον σχεδιασμό. Παίρνω τις δικές μου αποφάσεις. Και αυτήν την στιγμή, αποφάσισα να μην το κάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.