ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

M. Τζέιμς: «Πληρώστε τον Παππά, δεν γίνεται να φύγουν όλοι»

M. Τζέιμς: «Πληρώστε τον Παππά, δεν γίνεται να φύγουν όλοι»

Νέο «χτύπημα» από τον Μάικ Τζέιμς στο twitter αναφορικά με το πώς κυλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού Superfoods. Τι απάντησε σχετικά με τον Νίκο Παππά.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά πιάνει ουκ ολίγες φορές κουβέντα με τους followers του στο twitter. Μάλιστα, απαντά και σε καυτά ερωτήματα που αφορούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Χθες (4/7) αναρωτήθηκε γιατί δεν μπορούν οι «πράσινοι» να του προσφέρουν συμβόλαιο 1.6 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σήμερα (5/7) τοποθετήθηκε σχετικά με τον Νίκο Παππά.

Ένας follower του τού έγραψε πως ο Έλληνας γκαρντ θέλει ένα εκατομμύριο για να παραμείνει και ο Τζέιμς απάντησε: «Ας τον πληρώσουν τότε. Δεν γίνεται να τους αφήσεις όλους να φύγουν».

Κάποιος άλλος τον ρώτησε αν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση από την Κίνα αναφορικά με την επόμενη σεζόν. Πράγματι, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods επιβεβαίωσε το γεγονός πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κινέζικης ομάδας, αλλά ξεκαθάρισε πως «δεν είναι του τύπου μου». Έτσι, φάνηκε να αποκλείει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον… δρόμο του μεταξιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.