ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Χεζόνια απαντά στην «απειλή» του Αντετοκούνμπο: «Αν φοβάσαι, δεν κάνεις για εδώ ούτε οι Νικς κάνουν για ομάδα σου»

Ο Χεζόνια απαντά στην «απειλή» του Αντετοκούνμπο: «Αν φοβάσαι, δεν κάνεις για εδώ ούτε οι Νικς κάνουν για ομάδα σου»

Η κίνηση του Μάριο Χεζόνια να περάσει επιδεικτικά πάνω από τον πεσμένο Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από κάρφωμα στον αιφνιδιασμό έχει προκαλέσει σάλο, αλλά και την αντίδραση του σούπερ σταρ των Μπακς, που… προειδοποίησε τον Κροάτη άσο των Νικς για το μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι απάντησε ο Χεζόνια; «Ειλικρινά, αν φοβάσαι, δεν κάνεις για αυτό το μέρος. Δεν θέλω να είμαι ασεβής, αλλά αν νιώθεις φόβο, δεν έχεις θέση εδώ. Η Νέα Υόρκη δεν κάνει για σένα, ούτε οι Νικς δεν κάνουν για ομάδα σου», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.