ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρολάρισμα Ολυμπιακού στον Γιαννακόπουλο: Κατέθεσε 8 ευρώ για ενίσχυση του Παναθηναϊκού

Τρολάρισμα Ολυμπιακού στον Γιαννακόπουλο: Κατέθεσε 8 ευρώ για ενίσχυση του Παναθηναϊκού

Τρολάρισμα δίχως τέλος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με κατάθεση στον «πράσινο» τραπεζικό λογαριασμό από την «κόκκινη» ΚΑΕ και άμεση απάντηση του Γιαννακόπουλου.

Παιχνίδια μεγάλων που όλοι απολαμβάνουμε και όποιος αντέξει.

Μετά την αιφνιδιαστική κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω της οποίας προσφέρει έκπτωση 50% στα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού για κάθε φίλο του…Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με το δικό τους τρόπο.

Στα social media του συλλόγου, «ανέβασαν» αποδεικτικό τραπεζικής συναλλαγής, μέσω της οποίας η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενισχύει με οκτώ ευρώ τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

«Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive» THE DAY – 1/7/2020. #TheDay», ανέφερε χαρακτηριστικά το «ποστάρισμα» του Ολυμπιακού.

Το ποσό συμβολίζει το νούμερο που είχε αναδείξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ως απαραίτητο από κάθε φίλο του Παναθηναϊκού, ώστε να μείνει ζωντανός ο σύλλογος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.