ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηρακλής – Πανιώνιος:«Τρέλαναν» τους διαιτητές με σχεδόν τα ίδια χρώματα στο μεταξύ τους ματς (φωτό)

Ηρακλής – Πανιώνιος:«Τρέλαναν» τους διαιτητές με σχεδόν τα ίδια χρώματα στο μεταξύ τους ματς (φωτό)

Με παρόμοιες μπλε εμφανίσεις εμφανίστηκαν στο Ιβανώφειο Ηρακλής και Πανιώνιος με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σύγχυση στα μάτια των διαιτητών και των θεατών

Αναμφίβολα το ματς ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική της Basket League τράβηξε πάνω του τα φώτα και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν στο παρκέ με παρόμοιες φανέλες, γεγονός που προκάλεσε ένα οπτικό μπέρδεμα σε όσους τους παρακολουθούσαν.

Συγκεκριμένα, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι φόρεσαν μπλε εμφανίσεις, με τον Ηρακλή να έχει λευκές ρίγες και τον Πανιώνιο κόκκινες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.