ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βασίλης Σπανούλης: Αποθεώνεται από τους κορυφαίους του NBA – Δείτε το βίντεο

Βασίλης Σπανούλης: Αποθεώνεται από τους κορυφαίους του NBA – Δείτε το βίντεο

Δεκάδες Έλληνες και ξένοι αθλητές έχουν αποθεώσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη για το γεγονός ότι πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ στη Euroleague και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ συγκέντρωσε σε ένα video κάποιους εξ αυτών, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Λούκα Ντόνσιτς, ο Πο Γκασόλ και ο Άντονι Πάρκερ.

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία στη Euroleague, όντας πια εκτός από πρώτο στις ασίστ και πρώτος στο σκοράρισμα στην ιστορία της διοργάνωσης, ξεπερνώντας πρόσφατα τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Το επίτευγμα του αρχηγού του Ολυμπιακού, έχει οδηγήσει σε… υπόκλιση ολόκληρη την Ευρώπη, με κορυφαίους σταρ του μπάσκετ και όχι μόνο, να αποθεώνουν τον «Kill Bill» σε ένα νέο video που έδωσε στη δημοσιότητα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόνσιτς, μέχρι τον Λευτέρη Πετρούνια και την Κατερίνα Στεφανίδη, όλοι έσπευσαν να μιλήσουν για τον θρύλο Βασίλη Σπανούλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.