ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Αναβολή μέχρι τις 30 Μαρτίου το πρωτάθλημα μπάσκετ

Κορωνοϊός: Αναβολή μέχρι τις 30 Μαρτίου το πρωτάθλημα μπάσκετ

Παράταση στην αναβολή της Basket League μέχρι και τις 30 Μαρτίου αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή λόγω του κορωνοϊού.

Αρχικά, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είχε ανακοινώνει την αναβολή μόνο της 21ης αγωνιστικής, που ήταν προγραμματισμένη για τις 14-15/3, αλλά ύστερα από τη νέα συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε η αναστολή της λίγκας μέχρι τις 30 Μαρτίου λόγω COVID-19.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την αναστολή στην Basket League λόγω κορωνοϊού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«To ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση και αφού έλαβε υπ’ όψιν του τα μέτρα που ελήφθησαν από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 (ο οποίος κηρύχθηκε πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) και την ανάγκη περιορισμού της διάδοσής του, στα οποία περιλαμβάνεται και η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας δημόσιων, ιδιωτικών γυμναστηρίων αθλημάτων και αθλητικών εγκαταστάσεων στο σύνολο της Επικράτειας, καθώς και την απόφαση της FIBA για αναστολή των διοργανώσεών της, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή του Πρωταθλήματος της EΚΟ BASKET LEAGUE 2019-2020 μέχρι και την 30 Mαρτίου 2020 για λόγους ανωτέρας βίας. To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την προστασία της υγείας των αθλητών, προπονητών, διαιτητών και όλων των προσώπων που εμπλέκονται στη διεξαγωγή των αγώνων, παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα συνεδριάσει εκ νέου για να επανεκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει απόφαση για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.