ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Πάτρικ Γιούιν!

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Πάτρικ Γιούιν!

Σπίτι του επέστρεψε ο θρύλο των Νιου Γιορκ Νικς, Πάτρικ Γιούιν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο γιος του.

Ο Πάτρικ Γιούιν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά μετά από δυο ημέρες νοσηλείας, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του είναι πολύ ευχάριστα.

Με μήνυμα μέσω των social media ο Πάτρικ Γιούινγκ τζούνιορ, ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα του και ενημέρωσε για το εξιτήριο που δόθηκε στον θρυλικό σέντερ των Νιού Γιόρκ Νικς.

Τα όσα έγραψε ο γιος του Πάτρικ Γιούιν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και το σταφ του νοσοκομείου, που φρόντισαν τον πατέρα μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, όπως επίσης και όλους όσοι τον σκέφτονταν και προσεύχονταν για εκείνον από την ημέρα που ανακοίνωσε πως νόσησε. Τώρα, ο πατέρας μου είναι στο σπίτι και βελτιώνεται η κατάστασή του. Θα εξακολουθήσουμε να παρακολουθούμε τα συμπτώματά του, ακολουθώντας τις οδηγίες. Ελπίζω όλοι να συνεχίσετε να είστε ασφαλείς και να προστατεύετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.