ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ομάδα για… βραβείο Γκίνες – Παρά τους 19 μηδενισμούς… ανέβηκε κατηγορία!

Ομάδα για… βραβείο Γκίνες – Παρά τους 19 μηδενισμούς… ανέβηκε κατηγορία!

Ποιος θα μας έλεγε πως μια ομάδα, παρόλο τους… 19 μηδενισμούς θα κατάφερνε να ανέβει κατηγορία; Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για την «πρωτοπόρα» γυναικεία ομάδα του Καλλίμαχου Μαραθώνα.

Το γυναικείο τμήμα της ομάδας του Καλλίμαχου Μαραθώνα αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο δεύτερο όμιλο της Δ’ ΕΣΚΑ, μετρώντας 2 νίκες σε 16 αγώνες.

Τη φετινή σεζόν –όμως- ο δήμος Μαραθώνα δεν έδωσε το γήπεδο για χρήση στον σύλλογο, παρότι είχε έτοιμη ομάδα από πέρυσι, και αθλήτριες να αγωνιστούν.

​Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η γυναικεία ομάδα του Καλλίμαχου Μαραθώνα να μηδενιστεί σε 19 αγώνες!

Με την ΕΣΚΑ ωστόσο να γνωστοποιεί αναδιαρθρώσεις στις κατηγορίες λόγω του κορωνοϊού, η ομάδα ανέβηκε στην Γ’ ΕΣΚΑ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, μένει να φανεί αν ο δήμος Μαραθώνα θα δώσει «στέγη» στην ομάδα, προκειμένου να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.