ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

FIBA: Σε «φούσκες» τα ματς των προκριματικών Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου

FIBA: Σε «φούσκες» τα ματς των προκριματικών Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου

Το παράδειγμα του ΝΒΑ και της «φούσκας» του Ορλάντο αποφάσισε να υιοθετήσει η FIBA.

Όπως ανακοινώθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ οι αγώνες των προκριματικών του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν σε «φούσκα», έτσι ώστε να περιοριστούν οι μετακινήσεις των αποστολών των εθνικών ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε όμιλο με Βουλγαρία, Βοσνία και Λετονία, έχοντας ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Η ενημέρωση από τη FIBA

1) Όλοι οι αγώνες των δύο παραθύρων θα διεξαχθούν σε “φούσκες” (αντί για εντός και εκτός έδρας αγώνες), έπειτα από συμφωνία που θα υπάρξει με τους εκάστοτε οικοδεσπότες και σε απόλυτη συνεργασία με τις τοπικές υγειονομικές και πολιτικές αρχές, αλλά και τα πρωτόκολλά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2) Κάθε “φούσκα” θα περιλαμβάνει τέσσερις ή οκτώ ομάδες (σε ένα ή δύο προκριματικά γκρουπ), με τον οικοδεσπότη να ανακοινώνεται το προσεχές διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.