ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άρης: Δεν υπογράφει την κεντρική διαχείριση – Ζητάει περισσότερα χρήματα

Άρης: Δεν υπογράφει την κεντρική διαχείριση – Ζητάει περισσότερα χρήματα

Ένα εμπόδιο στην έναρξη της νέας σεζόν της Basket League φαίνεται ότι βάζει ο Άρης, που δεν υπογράφει την κεντρική διαχείριση, καθώς δεν δείχνει ικανοποιημένος με την προσφορά για τα τηλεοπτικά.

Ο ΕΣΑΚΕ έχει συμφωνήσει με την ΕΡΤ για ένα «καθαρό» ποσό 3,8 εκατομμυρίων ευρώ προς τις ομάδες του πρωταθλήματος, με τα 2 εκατομμύρια να προβλέπονται ουσιαστικά για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και τα υπόλοιπα για τις άλλες ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογα με την βαθμολογική θέση που κατέλαβαν την περυσινή σεζόν, με το μερίδιο του Άρη να προβλέπεται στις 175 χιλιάδες ευρώ. Ποσό το οποίο οι «κίτρινοι» δεν αποδέχονται, καθώς το θεωρούν δυσανάλογο του μεγέθους και της ιστορίας τους. Η διαφωνία αυτή εκφράστηκε επίσημα από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ, οι οποίοι απείλησαν με αποχώρηση από την κεντρική διαχείριση, παρότι ήταν υπέρ της από την αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.