ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάμπλο Εσκομπάρ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάμπλο Εσκομπάρ

Το τμήμα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού κάνει διαρκή βήματα προόδου και στο πλαίσιο της ενίσχυσης του υπέγραψε τον Κολομβιανό άσο του αθλήματος, Πάμπλο Εσκομπάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ:

Μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοινώνει ο Παναθηναϊκός ΑΟ ΑμεΑ που ενέταξε στο δυναμικό του τον ταλαντούχο διεθνή Κολομβιανό, Χουάν Πάμπλο Ακόστα Εσκομπάρ (Classification 3,5)!

Ο Εσκομπάρ αποτελεί το νεαρότερο μέλος της Εθνικής Κολομβίας -που ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι- και θεωρείται ένα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του. Έχει ήδη κατακτήσει τρία Πρωταθλήματα με την Club Deportivo Alpos της Χίλης ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην βραζιλιάνικη Gadecamp. Παράλληλα, έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόκτηση του δυναμικού αθλητή συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο το φετινό ρόστερ του Τριφυλλιού που κοιτάζει ψηλά στο νέο Πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει στις 24 Οκτωβρίου. Την ίδια ώρα η κολομβιανή παροικία στην ομάδα μεγαλώνει αφού στην Αθήνα θα βρει τον συμπατριώτη του, Νέλσον Χάιμε Σανζ Λοντόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.