ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΣΑΚΕ: Επίσημη αναβολή λόγω κορωνοϊού για το Λαύριο – Προμηθέας Πάτρας

ΕΣΑΚΕ: Επίσημη αναβολή λόγω κορωνοϊού για το Λαύριο – Προμηθέας Πάτρας

Ο ΕΣΑΚΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε την απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Λαύριο και Προμηθέα Πάτρας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Τις τελευταίες μέρες το Λαύριο ανακοίνωσε ότι τέσσερα μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον ιό, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός αφού το σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Αυτή θα γίνει κανονικά, όπως όλα δείχνουν, αλλά οι δύο ομάδες θα μπουν από την επόμενη εβδομάδα στη δράση, αφού ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης τους.

«Συνεδρίασε σήμερα 20 Οκτωβρίου 2020, η Υγειονομική Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, η οποία εισηγήθηκε στην Επιτροπή Πρωταθλήματος του Συνδέσμου, την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Basket League μεταξύ των ομάδων Λαύριο Megabolt – Προμηθέας Πάτρας, καθώς στο Λαύριο Megabolt βρέθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα Covid 19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου παρ. 10.4.3 η ως άνω εισήγηση έγινε ομόφωνα δεκτή από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ και ο αγώνας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία», ανέφερε η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.