ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην έβδομη θέση σε πωλήσεις η φανέλα του Γ.Αντετοκούνμπο στην Ευρώπη

Στην έβδομη θέση σε πωλήσεις η φανέλα του Γ.Αντετοκούνμπο στην Ευρώπη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να κατακτήσει το NBA, όχι όμως και τις πωλήσεις στις φανέλες, καθώς εκεί βρέθηκε στην 7η θέση.

Τα αποτελέσματα είναι βασισμένα στις πωλήσεις του NBAStore.eu, του επίσημου online καταστήματος του ΝΒΑ στην Ευρώπη, το οποίο και λειτουργεί από την εταιρεία Fanatics (International) Limited, από την αρχή της σεζόν 2020-21. Στην ίδια θέση βρίσκονται και οι Μιλγουόκι Μπακς (7η) του Giannis, στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς ομάδες σε πωλήσεις στην Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε το ΝΒΑ, ο ΛεΜπρον Τζέιμς και οι Λος Άντζελες Λέικερς εξασφάλισαν τις πρώτες θέσεις στις σχετικές λίστες, για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Η φανέλα του Κέβιν Ντουράντ των Μπρούκλιν Νετς βρίσκεται στη θέση Νο 2, ενώ στη θέση Νο 3 ακολουθεί εκείνη του Στέφεν Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Στη θέση No 4 βρίσκεται η φανέλα του Κάιρι Ίρβινγκ (Μπρούκλιν Νετς) και στη θέση Νο 5 αυτή του συμπαίκτη του, Τζέιμς Χάρντεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φανέλα ενός άλλου Ευρωπαίου που διαπρέπει στο ΝΒΑ, αυτή του Σλοβένου Λούκα Ντόντσιτς, βρίσκεται στο No6 της λίστας, μία θέση πάνω από τον Greek Freak.

Η πρώτη δεκάδα σε φανέλες παικτών:

1. ΛεΜπρον Τζέιμς (Λος Άντζελες Λέικερς)

2. Κέβιν Ντουράντ (Μπρούκλιν Νετς)

3. Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς)

4. Κάιρι Ίρβινγκ (Μπρούκλιν Νετς)

5. Τζέιμς Χάρντεν (Μπρούκλιν Νετς)

6. Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας Μάβερικς)

7. Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς)

8. Τζα Μοράντ (Μέμφις Γκρίζλις)

9. Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι Χιτ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

10. Ζακ ΛαΒιν (Σικάγο Μπουλς)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.