ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η γερμανική αστυνομία για τα επεισόδια στην Uber Arena

Τόνισε πως ακόμη κι αυτοί που έχουν συλληφθεί και έχουν εισιτήριο, δεν θα τους επιτραπεί η παρουσία στις κερκίδες

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η γερμανική αστυνομία για τα επεισόδια στην Uber Arena

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιτέθηκαν στους φίλους του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο σχεδόν δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού του Final Four 2024.

Η γερμανική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα επεισόδια λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεταξύ τους ημιτελικού στο Βερολίνο για την Euroleague.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε ρίψη μπουκαλιών και πυροτεχνημάτων, χωρίς να διευκρινίζει από ποια πλευρά ξεκίνησαν τα επεισόδια, σημειώνοντας πως ορισμένοι οπαδοί πήγαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, κάτι που όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, ήταν οπαδοί της Τουρκικής ομάδας.

Τόνισε μάλιστα πως ακόμη κι αυτοί που έχουν συλληφθεί και έχουν εισιτήριο, δεν θα τους επιτραπεί η παρουσία στις κερκίδες.

Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας
«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την “Uber Arena”, με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτήν την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.