ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Παρών στο Game 2 ο Σ.ΜακΚίσικ – Ακολούθησε την αποστολή στο ΟΑΚΑ ο Αμερικανός

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο «εκρηκτικός» γκαρντ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Παρών στο Game 2 ο Σ.ΜακΚίσικ – Ακολούθησε την αποστολή στο ΟΑΚΑ ο Αμερικανός

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα βρίσκεται κανονικά στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το game 2 των τελικών της Basket League στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ.

Αν και τραυματίστηκε στον αστράγαλο, στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ, ο Αμερικανός δείχνει πως είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του, στην προσπάθεια για το break κι έτσι μπαίνει στην αποστολή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απ’ την άλλη, από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και έτσι την θέση του στην δωδεκάδα θα πάρει ο Κουίνσι Έισι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.