ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντέρικ Λιούις: Το καυτερό φαγητό που έβγαλε νοκ άουτ τον πρωταθλητή του UFC

Ντέρικ Λιούις: Το καυτερό φαγητό που έβγαλε νοκ άουτ τον πρωταθλητή του UFC

Ο Ντέρικ Λιούις εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποδέχθηκε μία ιδιαίτερη πρόκληση, να φάει φαγητό καλυμμένα με καυτερές σάλτσες.

Ο “μαχητής” του UFC, Ντέρικ Λιούις -από τους κορυφαίους στην κατηγορία βαρέων βαρών του UFC- έφαγε πικάντικο φαγητό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο “First we eat” και… ισοπεδώθηκε από τις κοτομπουκιές που έβαλε στο στόμα του.

Όσο οι φτερούγες που δοκίμαζε ο MMAer γνωστός και ως “The Black Beast” ανέβαιναν στην Κλίμακα Σκόβιλ (κλίμακα μέτρησης του βαθμού καυστικότητας) τόσο τα πράγματα… ζόριζαν για τον αθλητή των μεικτών πολεμικών τεχνών.

Ο πρωταθλητής του UFC ίδρωσε, ήπιε γάλα, σκούπισε το κεφάλι του, έβηξε, ίδρωσε ξανά, ήπιε νερό με παγάκια και ακόμα περισσότερο γάλα, ξεπέρασε τις 699.000 στην κλίμακα και σταμάτησε εκεί που άρχισε να χάνει τη γεύση από το στόμα και την αίσθηση στα χείλη του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού έφαγε τις “φτερούγες του θανάτου” ο Ντέρικ Λιούις είπε πως ειδικά μετά τις τελευταίες μπουκιές, του πέρασε από το μυαλό να βγάλει το σορτσάκι του, για να μπορέσει να δροσιστεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.