ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βραζιλία: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής που κλώτσησε βίαια δύο φορές διαιτητή (βίντεο)

Βραζιλία: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής που κλώτσησε βίαια δύο φορές διαιτητή (βίντεο)

Ένα περιστατικό που δεν έχει ξανασυμβεί έλαβε χώρα σε αγώνα στη Βραζιλία, με έναν ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο να κλωτσά δύο φορές βίαια τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Γκουαρανί και να συλλαμβάνεται λίγο αργότερα εντός γηπέδου.

Όλα συνέβησαν στο 60ό λεπτό του αγώνα, όταν ο Γουίλιαμ Ριμπέιρο της Σάο Πάολο (που βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0) διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα φάουλ στον διαιτητή Ροντρίγκο Κριβελάρο. Ο τελευταίος σταμάτησε τη ροή του αγώνα πηγαίνοντας προς το μέρος του παίκτη για να του δείξει κάρτα, ωστόσο ο Ριμπέιρο τον κλώτσησε αρχικά ρίχνοντάς τον κάτω και στη συνέχεια του έριξε ακόμα μια κλωτσιά στον αυχένα, με τον διαιτητή να παραμένει στο έδαφος και τους παίκτες των δύο ομάδων να ζητούν ιατρική βοήθεια.

Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου και υπήρξε ενημέρωση πως ήταν καλά και έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις, ο δε Ριμπέιρο συνελήφθη από την Αστυνομία εντός γηπέδου για την επίθεση. Το ματς διεκόπη και θα συνεχιστεί σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.