ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό – Με τι τιμωρία απειλείται;

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό – Με τι τιμωρία απειλείται;

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό, με άρθρο που περιλαμβάνει και τιμωρία έδρας.

Η δίωξη αφορά σε ένταση που φέρεται να υπήρξε έξω από τη Λεωφόρο πριν από το παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία από 2 έως 4 αγωνιστικές.

Γίνεται προφανές από τη δίωξη ότι δεν αφορά σε κάτι που αναφερόταν στο φύλλο αγώνα ή από την -αρχική- έκθεση του παρατηρητή. Σε διαφορετική περίπτωση η κλήση θα είχε γίνει από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και ως εκ τούτου πιθανότατα υπήρξε κάποια συμπληρωματική έκθεση, ενδεχομένως από την αστυνομία.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας ενημερώνουμε ότι από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ.3ε’, 4β’, 5α’ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.