ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πως ο Φάρος έγινε …χάρος για τις ομάδες της Α1 – Ποιος είναι ο κρυφός χρηματοδότης

Πως ο Φάρος έγινε …χάρος για τις ομάδες της Α1 – Ποιος είναι ο κρυφός χρηματοδότης

«Έτσι ξαφνικά μπήκες στη ζωή μου» θα τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος για τον Φάρο Κερατσινίου, τον φονέα των γιγάντων για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Έτσι, ξαφνικά η ομάδα της Α2 μπήκε δυναμικά στη ζωή του μπάσκετ κι όπως φαίνεται, από το νέο πρωτάθλημα θα μετέχει στην Α1 κατηγορία. Κατά σειρά απέκλεισε τον Κολοσσό, το Λαύριο, τα Τρίκαλα και τον ΠΑΟΚ.

Δημιουργός της ομάδας είναι ο έμπειρος τεχνικός Ανδρέας Πολέμης, γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα αλλά και σε όσους διαθέτουν πολυτελή σκάφη. Είναι διευθύνων σύμβουλος στην εταιρία που πουλάει, νοικιάζει, επισκευάζει και διαχειρίζεται κότερα απ’ όλο τον κόσμο, με έσοδα που αγγίζουν τα 1,5εκ. ευρώ ετησίως. 

Ο μπασκετικός μύθος αναφέρει ότι στην εταιρία του Πολέμη βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι ένα πολυτελέστατο κότερο, ιδιοκτησίας του Φιλάρετου Καλτσίδη. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, να σας αναφέρουμε ότι πρόκειται για τον «βασιλιά του τσιμέντου», για έναν από τους πιο πλούσιους Έλληνες. Αναντίρρητα, οι κυρώσεις στη Ρωσία από τη Δύση επέφεραν συρρίκνωση στα κέρδη των εταιριών, ωστόσο, το χρήμα ρέει άφθονο. Σκεφτείτε ότι αγόρασε στη Μεσσηνία, στην περιοχή της Κορώνης, πολυτελή έπαυλη που στοίχισε πριν από λίγα χρόνια τρία εκατομμύρια δολάρια. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του επιχειρηματία φέρεται να πήραν «ζεστά» την υπόθεση ενδυνάμωσης του Φάρου και την ενίσχυσαν οικονομικά, σε σημείο που δόθηκε ως προκαταβολή σε πρωτοκλασάτους παίκτες το 50% των ετήσιων αποδοχών, προκειμένου να πειστούν να συμπεριληφθούν στο ρόστερ. Κι αν πιστέψουμε όλα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό, τότε του χρόνου θα δημιουργηθεί ένα ρόστερ εφάμιλλο ομάδας που παλεύει να κατακτήσει την Τρίτη και την τέταρτη ομάδα της Α1. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.