ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περιμένει δίδυμα η 53χρονη ιδιοκτήτρια της Μαρσέιγ Μαργκαρίτα Λούις Ντρέιφους

Περιμένει δίδυμα η 53χρονη ιδιοκτήτρια της Μαρσέιγ Μαργκαρίτα Λούις Ντρέιφους

Είναι πετυχημένη, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο πλούσιες γυναίκες όχι μόνο στην Ελβετία, αλλά στον κόσμο και έχει όλα όσα μπορεί να ευχηθεί ένας άνθρωπος. Όλα; Όχι, δεν έχει όλα όσα εύχεται μία γυναίκα. Σύντομα όμως, θα τα… έχει. Και όχι ένα, αλλά δύο. Η 53χρονη επιχειρηματίας από την Ελβετία, Μαργκαρίτα Λούις Ντρέιφους και ιδιοκτήτρια της γαλλικής Μαρσέιγ, περιμένει δίδυμα, τα οποία θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες. 

Η γνωστή με το προσωνύμιο «Τσαρίνα», λόγω του παρουσιαστικού της, περιμένει κοριτσάκια, ενώ έχει ήδη τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γάλλο επιχειρηματία Ρομπέρ Λούις Ντρέιφους. Πιο συγκεκριμένα, έχει τον 23χρονο Έρικ και τα 18χρονα δίδυμα Μορίς και Κιρίλ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 53χρονη Μαργκαρίτα σχετίζεται αυτήν την εποχή με τον 52χρονο Ελβετό τραπεζίτη, Φιλίπ Χίλντεμπραντ, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν τα δύο κοριτσάκια που περιμένει η γνωστή επιχειρηματίας, αποτελούν καρπό της σχέσης τους ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.