ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επικό… Εβγαλε το VAR από την πρίζα για να φορτίσει το κινητό του!

Επικό… Εβγαλε το VAR από την πρίζα για να φορτίσει το κινητό του!

Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Σαουδική Αραβία, ανάμεσα στις Αλ- Νασρ –Αλ- Φατέχ, το VAR σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί.

Αιτία; Η απόφαση ενός υπαλλήλου του γηπέδου να βγάλει την πρίζα, προκειμένου να βάλει το κινητό του να φορτίσει!

Στο παιχνίδι, το VAR σταμάτησε να λειτουργεί και όλοι έψαχναν να βρουν την αιτία του κακού σε αυτή τη νέα εποχή που έχει μπει πλέον το ποδόσφαιρο, με το πιο σύγχρονο μέτρο της τεχνολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα ήταν πως ένας υπάλληλος του γηπέδου είχε βγάλει την πρίζα για να… φορτίσει το κινητό του κι εκείνη τη στιγμή μάλλον δεν νοιάστηκε και πολύ για να μάθει τι ακριβώς ήταν αυτό που έβγαζε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.