ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Μετά την 7η αγωνιστική με τον ΟΦΗ και το ματς για την τρίτη στροφή των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός θα ξαναπαίξει στο σπίτι του.

Αυτή τη φορά ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την διάθεση εισιτηρίων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/10 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στην Α.Ε.Κ. που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 27/10 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Δευτέρα 14/10 και καθημερινά έως Παρασκευή 25/10 (10:00 – 18:00) ή έως την εξάντλησή τους.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Δευτέρα 14/10 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 25€, 30€, 40€, 45€, 50€, 150€ (VIP) & 200€ (VVIP)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.