ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άκρως καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης: «Ας παίξουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κέρμα»

Άκρως καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης: «Ας παίξουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κέρμα»

Η Ξάνθη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με τις σχέσεις των δύο ομάδων να βρίσκονται κάτω από το δικαστικό «μικροσκόπιο», μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για πολυϊδιοκτησία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Ακρίτες εξέδωσαν μία ιδιαιτέρως καυστικής ανακοίνωση για τον αγώνα, προτείνοντας με αρκετή δόση ειρωνείας, να κριθεί η αναμέτρηση με το στρίψιμο ενός κέρματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:
«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ σε λίγες ώρες παίζει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα σενάρια και το τι θα συμβεί, είναι τα εξής: ΣΕΝΑΡΙΟ 1ο: Η Ξάνθη κερδίζει ή φέρνει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο: Όλο αυτό έγινε για να υπάρχει ένα μεγάλο «ξεκάρφωμα» για την πολυιδιοκτησία και ότι και καλά… δεν τρέχει τίποτα.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2ο: Η Ξάνθη χάνει από τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο: Η Ξάνθη άνοιξε χέρια, πόδια κτλ. κι έχασε από τον ΠΑΟΚ μιας κι έχουν «ερwτικές» σχέσεις. Δηλαδή κατά τον ποιητή ό,τι και να κάνει η κακομοίρα η Ξανθούλα και «Γ……..» και «ΓΔΑΡΜΕΝΗ» θα είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προκειμένου να αποφευχθούν όλα τα ανωτέρω προτείνουμε να παραταχθούν οι δύο ομάδες στο γήπεδο και να το παίξουμε στο κέρμα! Κεφάλι κερδίζει ο ΠΑΟΚ, γράμματα εμείς (ως κέρμα να επιλεγεί η “ΙΣΤΟΡΙΚΗ” δραχμή).»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.