ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Κ.Λαστ έστειλε περαστικά στον Χ.Ροντρίγκες – Τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα (φώτο)

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Κ.Λαστ έστειλε περαστικά στον Χ.Ροντρίγκες – Τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα (φώτο)

Τα περαστικά της στον Χάμες Ροντρίγκες που τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα στο ντέρμπι της Έβερτον με την Λίβερπουλ έστειλε η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Κέντρα Λαστ.

Ο Κολομβιανός άσος πάντως ολοκλήρωσε τον αγώνα και αγωνίστηκε και στο πρόσφατο ματς με τη Σαουθάμπτον το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Ροντρίγκες πόσταρε μια φωτογραφία την ώρα που έκανε θεραπεία με τη συσκευή Normatec που βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος από τις φλέβες στα γεννητικά όργανα.

https://www.instagram.com/p/CGsldCuDIuI

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της MARCA η χρήση του πάγου δεν ενδείκνυται για τραυματισμούς στα γεννητικά όργανα αθλητών και γι’ αυτό χρησιμοποιείται η εν λόγω συσκευή για να διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσει το πρήξιμο.

Στο Twitter δημιουργήθηκε το χιουμοριστικό hashtag #PrayForJamesBalls με τη διάσημη πορνοστάρ Κέντρα Λαστ να γράφει στον 29χρονο άσο «άουτς. Ελπίζω να είσαι καλά».

​Μεταξύ τους υπάρχει μια «προϊστορία», καθώς πριν από δυο χρόνια είχε γίνει μεγάλο σούσουρο όταν την ακολούθησε στο Twitter μετά τον χωρισμό του με την Ντανιέλα Οσπίνα.

https://www.instagram.com/p/CGqSt9PhMbl

https://www.instagram.com/p/CG3wPP0h0rj

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CFe105GB_1F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.