ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Alica Schmidt: Η πιο «καυτή» αθλήτρια του κόσμου με το… κορμί λαμπάδα και τους 4,2 εκατ. followers (φώτο)

«Η ομορφιά βασίζεται στην υποκειμενική άποψη κάποιου άλλου που κρίνει την εμφάνιση ενός ατόμου»

Alica Schmidt: Η πιο «καυτή» αθλήτρια του κόσμου με το… κορμί λαμπάδα και τους 4,2 εκατ. followers (φώτο)

Η Alica Schmidt είναι η πιο «καυτή» αθλήτρια του κόσμου η οποία πέρα από… κορμί λαμπάδα, διαθέτει και 4,2 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Είναι γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου 1998, και αποτελούσε μέλος της γερμανικής εθνικής ομάδας που ήρθε δεύτερη στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4×400 μέτρων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου U20 του 2017 και τρίτη στο ίδιο αγώνισμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου U23 του 2019.

Μάλιστα, περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για λογαριασμό της Boss τον περασμένο Σεπτέμβριο, φορώντας τη συλλογή Russell Athletic του οίκου μόδας.

Εκεί μοιράστηκε τα φώτα της δημοσιότητας με τα supermodels Gigi Hadid, Joan Smalls και Irina Shayk.

Επιλέγει να αφήνει έξω από τα social media την προσωπική της ζωή, αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνει τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται μόνο τις πτυχές της αθλητικής της κυρίως ζωής.

Στο παρελθόν ήταν προπονήτρια φυσικής κατάστασης του συλλόγου της Μπουντεσλίγκα, Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Schmidt ήταν μέλος της γερμανικής ομάδας σκυταλοδρομίας στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, αν και δεν αγωνίστηκε.

Η Schmidt αποτελεί μια εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια, η οποία δηλώνει ότι δεν δίνει σημασία στον επίκτητο τίτλο της, αλλά επικεντρώνεται στο να θέτει υψηλότερους στόχους και να σημειώνει όλο και καλύτερες επιδόσεις.

Η 23χρονη που έχει περπατήσει σε επιδείξεις μόδας και κόκκινα χαλιά- δηλώνει ότι «Η ομορφιά βασίζεται στην υποκειμενική άποψη κάποιου άλλου που κρίνει την εμφάνιση ενός ατόμου. Θέλω να πιστεύω ότι η ομορφιά έρχεται από μέσα!».

Η Σμιντ έφτασε στα ημιτελικά των 400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου τον Αύγουστο του 2022. Αυτό αποτέλεσε έναν θρίαμβο για εκείνη, μετά το διάλλειμά της από τον στίβο το καλοκαίρι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου έμεινε εκτός Ολυμπιακής ομάδας παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε για τους Αγώνες.

Η ίδια προπονείται τώρα για τους Αγώνες του Παρισιού το 2024, ενώ παράλληλα βρίσκει χρόνο για να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος της, όπως η ίδια αναφέρει είναι ένας: Η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.