ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ 2022: Οι Ελβετοί απαγόρευσαν στους αλβανόφωνους παίκτες τους να πανηγυρίζουν με τον αλβανικό αετό

Οι παίκτες είχαν πανηγυρίζει με τον αλβανικό αετό στο Μουντιάλ της Ρωσίας, προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις

Μουντιάλ 2022: Οι Ελβετοί απαγόρευσαν στους αλβανόφωνους παίκτες τους να πανηγυρίζουν με τον αλβανικό αετό

Οι αλβανόφωνοι παίκτες της Ελβετίας  δεν θα μπορούν να πανηγυρίσουν, σχηματίζοντας τον αετό στο Μουντιάλ 2022.

Οι Γκρανίτ Τσάκα και Τζερντάν Σακίρι είχαν πανηγυρίζει με τον αλβανικό αετό στο Μουντιάλ της Ρωσίας, προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις.

Ενόψει και του αγώνα με τη Σερβία στο Μουντιάλ 2022, οι Ελβετοί αποφάσισαν να απαγορεύσουν στους παίκτες τους με αλβανικές ρίζες να πανηγυρίζουν σχηματίζοντας τον αετό.

Η Ελβετία θα αντιμετωπίζει τη Σερβία στους ομίλους του Κατάρ, με τις δύο ομάδες να έχουν αποκλειστικά το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο.

«Δεν θέλουμε να στείλουμε κανένα πολιτικό ή θρησκευτικό μήνυμα. Δεν πρέπει να υπάρχουν λόγια, χειρονομίες και καμία γενική συμπεριφορά που προκαλεί. Όταν ζητωκραυγάζουμε, είναι για να δείξουμε τη χαρά μας, αυτό είναι σημαντικό. Αλλά δεν πρέπει να είμαστε προκλητικοί», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του μεταξύ τους αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι οι Τζάκα και Σακίρι τιμωρήθηκαν από την UEFA με 10.000 ευρώ ο καθένας επειδή πανηγύρισαν με αετό στη νίκη επί της Σερβίας, παραβιάζοντας τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.