ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ποδοσφαιριστής που έριξε ένα αεροπλάνο με μια μπαλιά του

Κατέρριψε ένα μικρό αεροπλάνο με το πόδι του!

Ο ποδοσφαιριστής που έριξε ένα αεροπλάνο με μια μπαλιά του

Ο Roberto Gabriel Trigo, είναι ποδοσφαιριστής από την Παραγουάη, και ίσως ο μόνος εν ζωή άνθρωπος που μπορεί να πει ότι κατέρριψε ένα μικρό αεροπλάνο με το πόδι του.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου που κατέρριψε ένα αεροπλάνο κάνει τον γύρο των αποδυτηρίων των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Παραγουάης εδώ και έξι δεκαετίες. Κάποιοι λένε ότι συνέβη κατά τη διάρκεια ενός επίσημου παιχνιδιού, άλλοι ότι ήταν κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, αλλά όλοι πιστεύουν τον ίδιο άνθρωπο – τον ​​Roberto Gabriel Trigo. Ήταν 17 ετών τότε και έπαιζε ως δεξί μπακ για την ποδοσφαιρική ομάδα General Genes της Ασουνσιόν. Ενοχλημένος από ένα μικρό αεροπλάνο που πετούσε χαμηλά πάνω από το τοπικό γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Trigo φέρεται να κλώτσησε τη μπάλα προς τα έξω, χτυπώντας τον κινητήρα του αεροσκάφους και προκαλώντας τη συντριβή του σε ανοιχτό γήπεδο, μόλις 200 μέτρα μακριά!

Ο άνθρωπος που πετούσε το αεροπλάνο ήταν ο Alfredo Lird, μεγάλος θαυμαστής του General Genes και ένας άνθρωπος που γνώριζε πολύ καλά ο Trigo. Είχε τη συνήθεια να πετάει πολύ χαμηλά πάνω από το γήπεδο ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των επίσημων αγώνων, και πάντα αστειεύονταν όταν του έριχναν το αεροπλάνο. Κανείς δεν πίστευε στην πραγματικότητα ότι ο Trigo μπορούσε να το κάνει, μέχρι την ημέρα που το έκανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που έκλεισε τα 80 φέτος, δεν θυμάται κάθε λεπτομέρεια από την ημέρα που έγινε θρύλος στη χώρα του, αλλά θυμάται ότι ήταν Φεβρουάριος του 1957, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την ποδοσφαιρική ομάδα Presidente Hayes.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.