ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το νέο γήπεδο της Τούμπας

Στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών, Σταύρου Καλαφάτη

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το νέο γήπεδο της Τούμπας

Σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών, Σταύρου Καλαφάτη, παραβρέθηκαν χθες οι Μάκης Γκαγκάτσης, Θανάσης Κατσαρής και Γιάννης Δημογιάννης (Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων και Ανάπτυξης Κτηριακών Οικοδομών) από τον ΠΑΟΚ.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τις εξελίξεις της Νέας Τούμπας. Συγκεκριμένα ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε: «Από τις 10 Ιουνίου που παραλάβαμε το Προεδρικό Διάταγμα, σε 70 μέρες έχουμε τα σχέδια που θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, το masterplan που χρειάζεται έγκριση από την Περιφέρεια και το Δήμο μέσα στο 2022.

Παράλληλα, ως την άνοιξη χρειάζεται η έγκριση της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την έκδοση αδειών. Επίσης πρέπει να λυθεί το θέμα του Καυτανζογλείου για την μετεγκατάσταση».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε επίσης ότι η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δήμο Θέρμης για την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θανάσης Κατσαρής εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, έθεσε το θέμα της ισονομίας στο θέμα του γηπέδου, σχετικά με την στήριξη που έλαβαν οι υπόλοιπες ομάδες κατά την κατασκευή των γηπέδων τους. Ζήτησε επίσης να παραχωρηθούν ανενεργοί αθλητικοί χώροι της Θεσσαλονίκης στον ΑΣ, όσο θα χτίζεται το νέο γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.