ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Επέστρεψες από διακοπές; Μην εγκαταλείπεις το αμάξι σου – Τι πρέπει να ελέγξεις;

Επέστρεψες από διακοπές; Μην εγκαταλείπεις το αμάξι σου – Τι πρέπει να ελέγξεις;

Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του και αρκετοί είναι εκείνοι που επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ωστόσο, με τη λήξη του μικρού «διαλείμματος» από την καθημερινότητα ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγχουμε το αυτοκίνητό μας.

​Τι ακριβώς, όμως, πρέπει να κοιτάμε και πού να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία;

Δες τα τρία πράγματα που πρέπει να ελέγχεις στο αυτοκίνητο όταν γυρνάς από διακοπές…

1. Τα λάδια του αυτοκινήτου

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ελέγξεις είναι η στάθμη του λαδιού. Σε περίπτωση που ο κινητήρας έχει «κάψει» λάδια πρέπει να τα αναπληρώσεις στο συνεργείο μέχρι την στάθμη που ορίζει ο κατασκευαστής.

2. Φρένα

Πιθανόν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού να εντόπισες μαλακό πεντάλ. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε απώλεια υγρού φρένων, από την ύπαρξη αέρα στις σωληνώσεις του συστήματος φρένων ή σε φθορά των φθαρτών μερών του συστήματος. Δώσε σημασία και φρόντισε για την αλλαγή τους.

3. Υγρά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τρίτο και σημαντικό που πρέπει να ελέγξουμε είναι η στάθμη των υγρών στο ψυγείο αλλά και του νερού στο δοχείο του παρμπρίζ. Αν είναι χαμηλά θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ανάλογα υγρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.