ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποινή 10 θέσεων για τον Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Τουρκίας

Ποινή 10 θέσεων για τον Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Τουρκίας

Η FIA ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) θα έχει νέο κινητήρα στο γκραν πρι της Τουρκίας (10/10) και κατά συνέπεια θα τιμωρηθεί με δέκα θέσεις στην εκκίνηση.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, άπαντες στον «πλανήτη» της Formula 1 περίμεναν από τη Mercedes να κάνει αλλαγές στον κινητήρα του Χάμιλτον. Και η γερμανική ομάδα επέλεξε την Τουρκία για να «εξοπλίσει» το μονοθέσιο του Βρετανού με έναν νέο κινητήρα εσωτερικής καύσης, τον τέταρτό του, ξεπερνώντας έτσι τον αριθμό των εξαρτημάτων που επιτρέπονται για όλη την σεζόν.

Ωστόσο, η Mercedes δεν θα… πειράξει τα άλλα εξαρτήματα, γεγονός που περιορίζει, προς το παρόν, την ποινή σε δέκα θέσεις, χωρίς να αποκλείεται, σε περίπτωση που οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, η ομάδα να αλλάξει ολόκληρη τη μονάδα ισχύος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι στο γκραν πρι της Ρωσίας, πριν από δύο εβδομάδες, ο Ολλανδός αντίπαλος του Χάμιλτον για τον τίτλο, Μαξ Φερστάπεν, είχε αλλάξει κινητήρα και εκκίνησε με σημαντικό μειονέκτημα, κάτι που δεν τον εμπόδισε να πάρει τη δεύτερη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.