ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Formula 1: Άνετο «1-2» για τις Mercedes – Pole ο Λ. Χάμιλτον

Formula 1: Άνετο «1-2» για τις Mercedes – Pole ο Λ. Χάμιλτον

Για έναν ακόμα αγώνα η Mercedes έδειξε την κυριαρχία της στην Formula 1, καθώς οι κατατακτήριες δοκιμές εξελίχθηκαν σε έναν άνετο περίπατο. Ο Λούις Χάμιλτον ήταν αυτός που πήρε τελικά την pole position.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν τρομερός στην Ουγγαρία και διέλυσε το ρεκόρ πίστας για την 90η pole της καριέρας του. Ο Χάμιλτον πέταγε στο Hungaroring όλη τη διάρκεια των κατατακτήριων και πήρε εύκολα την πρώτη θέση, με τα μαύρα βέλη να συμπληρώνουν το 1-2 με τον Βάλτερι Μπότας.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν η Racing Point που με κινητήρα της Mercedes ο Λανς Στρολ θα ξεκινήσει τρίτος ενώ ο Πέρεζ τέταρτος. Για πρώτη φορά φέτος η Ferrari είχε και τους δύο οδηγούς της στο Q3 και κατάφερε να ξεπεράσει την Red Bull και τη McLaren και αύριο Φέτελ και Λεκλέρκ θα ξεκινήσουν 5ος κι 6ος αντίστοιχα.

Βέβαια το εντυπωσιακό είναι πως ο Γερμανός πιλότος της Scuderia, έκανε έναν αψεγάδιαστο γύρο αλλά έμεινε 1.3” πίσω από τον Χάμιλτον! Ο «Mad» Μαξ, έκανε λάθος στο προ τελευταίο sector και δεν βελτίωσε τον χρόνο του ενώ η δύο McLaren έμειναν απλά μπροστά από τον 10ο Γκασλί.

Αντίθετα ο Άλμπον αλλά και οι Ρικιάρντο, Οκόν έμειναν καν να προκριθούν στο Q3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.