ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Moto GP: Στην Πορτογαλία κουμάντο κάνει ο Μ.Ολιβέιρα – Μεγάλη νίκη εντός έδρας για τον Πορτογάλο

Moto GP: Στην Πορτογαλία κουμάντο κάνει ο Μ.Ολιβέιρα – Μεγάλη νίκη εντός έδρας για τον Πορτογάλο

Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα ήταν σα να παίζει στο σπίτι του στον σημερινό αγώνα του Moto GP στην Πορτογαλία και δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η χρονιά με καλύτερο τρόπο από τη νίκη για τον ίδιο.

Φινάλε με στυλ πορτογαλικό: στο Πορτιμάο ο Μιγκέλ Ολιβέιρα έδειξε από χθες, όταν και πήρε την pole, πως δεν αστειεύεται- και ο αγώνας ήταν απλά η επιβεβαίωση.

Ο Πορτογάλος αναβάτης μετέτρεψε σε προσωπική υπόθεση την καρό σημαία, κερδίζοντας δια περιπάτου τον Τζακ Μίλερ αλλά και τον Φράνκο Μορμπιντέλι που συμπλήρωσαν το βάθρο, και πήρε τη 2η φετινή του νίκη, δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που έκανε το (κουτσουρεμένο) 2020 η ΚΤΜ.

Πολ Εσπαργκαρό, Νακαγκάμι, Ντοβιτσιόζο, Μπραντλ, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Άλεξ Μάρκεθ και Ζάρκο συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, από την οποία απουσίαζαν και οι 2 εργοστασιακές Yamaha (11ος ο Βινιάλες, 12ος ο Ρόσι),

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε μια… περίεργη σεζόν, που βρήκε πρωταθλητή τον Μιρ και πλείστους νικητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.