ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο ποθητά μοντέλα της Renault

Το κύκνειο άσμα των μοντέλων Renaultsport κάνει το επίσημο ντεμπούτο του αυτή την εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Tokyo. Το Renault Mégane R.S. Ultime θα παραχθεί σε μικρό αριθμό και σκοπεύει να αποτελέσει ένα τέλος αντάξιο της πορείας των RS

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο ποθητά μοντέλα της Renault

Για να μην παρεξηγηθούμε, η Billancourt δεν σκοπεύει να μην ξανακατασκευάσει ποτέ κάποιο γρήγορο μοντέλο με το νέο Renault Mégane R.S. Ultime. Είναι όμως ειλημμένη απόφαση από εδώ και στο εξής όλες οι performance εκδόσεις της να φέρουν την υπογραφή της Alpine.

Επίσης, οι εκπομπές ρύπων ωθούν τους πάντες γοργά προς την ηλεκτροκίνηση, οπότε όταν οι Γάλλοι μιλάνε για τον επίλογο της σειράς RS, δεν έχουμε κανένα λόγο να μη θρηνήσουμε για το τέλος μίας εποχής.

Σε σχέση με τα απλά Mégane, το  Renault Mégane R.S. Ultime φοράει ένα βαρύ bodykit που του δίνει 50 mm πιο φαρδιά φτερά μπροστά και κατά 45 mm φαρδύτερα πίσω. Παράλληλα ξεχωρίζει από τους πλευρικούς αεραγωγούς, τους προβολείς R.S. Vision, την κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση και τον αεροδυναμικό πίσω διαχύτη.

Αρκετά μέρη του αμαξώματος έχουν βαφτεί σε μαύρο χρώμα, όπως οι λογότυποι, οι τροχοί και οι χειρολαβές. Επίσης, πολλά στοιχεία από τον εξοπλισμό προέρχονται από τα Mégane R.S. και Mégane R.S. Trophy. Ενδεικτικά αναφέρουμε την τηλεμετρία on-board και τις ψηφιακές οθόνες 10” για τα όργανα και 9,3” για το infotainment.

Ενδιαφέρουσα πινελιά στο εσωτερικό του Renault Mégane R.S. Ultime τα μπάκετ της Recaro με το μονόγραμμα R.S. Αντίστοιχα το μεταλλικό ταμπελάκι με τον αύξοντα αριθμό του αυτοκινήτου και την υπογραφή του Laurent Hurgon, του οδηγού που πέτυχε όλα τα ρεκόρ στο Nürburgring, στη Suzuka και στο Spa-Francorchamps.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.