Πάνω από 700 χιλιάδες οχήματα παραμένουν ανασφάλιστα

Η αύξηση της κίνησης προκαλεί δυσλειτουργίες και βλάβες στα παλαιά και ταλαιπωρημένα αυτοκίνητα και σύμφωνα με έρευνα της Pricefox έχει καταγραφεί εκρηκτική άνοδος των κλήσεων για οδική βοήθεια από ιδιοκτήτες παλαιών οχημάτων.

Στη χώρα μας πάνω από 700 χιλιάδες οχήματα παραμένουν ανασφάλιστα. Και παρά τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η πολιτεία με νέα εργαλεία όπως το myAuto και τα τσουχτερά πρόστιμα το πρόβλημα παραμένει.

Τα ανασφάλιστα οχήματα αποτελούν μάστιγα και ένδειξη απουσίας κοινωνικής συνείδησης. Ειδικά πλέον που η online ασφάλιση αποτελεί σύμμαχο για τους καταναλωτές ώστε, παρόλη την γενική ακρίβεια, να βρίσκουν συγκρίνοντας φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Επιπλέον στους δρόμους της Αττικής με το μποτιλιάρισμα και τα ατυχήματα να χτυπούν κόκκινο είναι σημαντική η έξυπνη επιλογή ασφάλισης. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε με επτά ημέρες χαμένες στο μποτιλιάρισμα, με περίπου 2 εκατ. οχήματα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ και με πάνω από 700.000 τα ανασφάλιστα σίγουρα δεν πρέπει να κινηθεί κανείς ούτε λεπτό ανασφάλιστος ενώ από την άλλη μεριά σε λίγο  έρχονται αυστηρά ηλεκτρονικά πρόστιμα.