ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tο νέο Meriva θα κυκλοφορήσει το 2017 ως crossover

Tο νέο Meriva θα κυκλοφορήσει το 2017 ως crossover

Η Opel ακολουθεί την παγκόσμια τάση της αυτοκίνησης και έτσι η τρίτη γενιά του Meriva θα λανσαριστεί ως ένα μοντέλο ελεύθερου χρόνου, χωρίς όμως να αδιαφορεί για τους διαθέσιμους χώρους.

Τα SUV/crossover συνεχίζουν την «επέλασή» τους και μία από τις κατηγορίες που καταγράφουν απώλειες είναι τα πολυμορφικά (MPV). Την είδηση είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Opel, Καρλ Τόμας Νόιμαν. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο C+S, είχε δηλώσει ότι «οι νέες γενιές των Zafira και Meriva θα έχουν νεανικό και lifestyle χαρακτήρα», κάτι που σημαίνει ότι θα μεταμορφωθούν σε crossover.

Και αν για τη νέα γενιά του Zafira θα πρέπει να περιμένουμε λίγα χρόνια, καθώς τώρα λανσάρεται η ανανεωμένη έκδοση, το νέο Meriva αναμένεται στους επόμενους μήνες. Δεν αποκλείεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Παρίσι, πριν τεθεί προς πώληση στις αρχές του 2017. Η εμφάνισή του, όπως φαίνεται και από την ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία του ιταλικού omniauto, θα δεχτεί σχεδιαστικές επιρροές από άλλα μοντέλα της Opel (νέο Astra, ανανεωμένο Mokka).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο Meriva θα «πατά» στην πλατφόρμα EMP2 της Peugeot-Citroen, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της General Motors με τους Γάλλους. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Opel στη Σαραγόσα, ενώ από τον όμιλο PSA θα δανείζεται και τα μηχανικά μέρη (κινητήρες, συστήματα μετάδοσης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.