ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η νέα Ferrari F12 Berlinetta θα έχει και πάλι ατμοσφαιρικό V12 (βίντεο)

Η νέα Ferrari F12 Berlinetta θα έχει και πάλι ατμοσφαιρικό V12 (βίντεο)

Όταν είχαμε δοκιμάσει τη Ferrari F12 Berlinetta με τον ατμοσφαιρικό V12 των 6,3 lt και τους 740 ίππους, ο κινητήρας ήταν που μας είχε συγκλονίσει περισσότερο από όλα. Ευτυχώς, για το το νέο μοντέλο που ετοιμάζεται και κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί επίσημα το Μάρτιοστο Σαλόνι της Γενεύης, η Ferrari ξεκαθάρισε -στο Σαλόνι του Παρισιού- ήδη ότι δε έχει εντελώς νέο κινητήρα.

Θα έχει ουσιαστικά μια βελτιωμένη εκδοχή του σημερινού μοτέρ, με αρκετά στοιχεία από την ακραία έκδοση TDF των 780 ίππων. Αν και κανείς δε θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερες επιδόσεις από την F12, το νέο μοντέλο αναμένεται να κατεβάσει λίγο ακόμα το χρόνο για τα 0-100 km/h, που σήμερα είναι στα 3,1”!

Θα πρέπει επίσης να θεωρείται βέβαιο πως θα διαθέτει και το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης της TDF. Αυτό που δε θα έχει, είναι τον νέο V12 με υβριδική τεχνολογία που ετοιμάζει η εταιρεία και αναμένεται να έχειτουλάχιστον 800 ίππους.

Τελικά φαίνεται πως θα είναι έτοιμος κοντά στο 2020 και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εντελώς νέα ναυαρχίδα της Ferrari που επίσης θα παρουσιαστεί τότε. Το αυτοκίνητο που θα δούμε το Μάρτιο, θα είναι περισσότερο μια σοβαρή αναβάθμιση του υπάρχοντος και όχι εντελώς νέο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Αργύρης Τούντας, drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.