ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H VW στέλνει τους υπαλλήλους της σε Escape Rooms για να μάθουν να φτιάχνουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Μέχρι το 2025, περίπου 22.000 εργαζόμενοι της Volkswagen στο Wolfsburg θα έχουν εκπαιδευτεί στην παραγωγή των ηλεκτρικών μοντέλων της οικογένειας ID.

H VW στέλνει τους υπαλλήλους της σε Escape Rooms για να μάθουν να φτιάχνουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Η μετάβαση της Volkswagen στην ηλεκτροκίνηση συνεχίζεται με την μετατροπή των γερμανικών εργοστασίων της, ώστε να μπορούν να κατασκευάζονται και εκεί τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα. Μετά τα εργοστάσια στο Zwickau και το Emden, σειρά παίρνει τώρα αυτό του Wolfsburg.

Το εργοστάσιο του Wolfsburg σύντομα θα αποκτήσει γραμμή παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, γεγονός που απαιτεί επανεκπαίδευση των εργαζομένων.

Για το λόγο αυτό, η Volkswagen άνοιξε ένα eMotionRoom από το οποίο θα περάσουν τα επόμενα χρόνια συνολικά 22.000 εργαζόμενοι της, ώστε να ενημερωθούν και να απολαύσουν μέσω μιας διασκεδαστικής εμπειρίας όλη τη διαδικασία αλλαγής των γραμμών παραγωγής από συμβατικά σε ηλεκτρικά οχήματα.

Το eMotionRoom αποτελεί μέρος ενός ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος που ξεκινάει άμεσα και θα διαρκέσει έως το 2025. Εξελίχθηκε από το Volkswagen Group Academy και ακολουθώντας την φιλοσοφία των Escape Rooms περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά δωμάτια στα οποία οι εκπαιδευόμενοι θα καλούνται να λύσουν διάφορα πάζλ και γρίφους μέσα σε 20 λεπτά.

Όπως και στα δημοφιλή κλασικά Escape Rooms κάθε ομάδα, οι οποίες δεν θα υπερβαίνουν σε αριθμό τους τέσσερις υπαλλήλους, θα πρέπει να βρει τη λύση ώστε να ανοίξει την πόρτα και να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το ερχόμενο φθινόπωρο, στο εργοστάσιο του Wolfsburg θα ξεκινήσει να παράγεται το ID.3 και μέχρι το καλοκαίρι, περίπου 1.200 εργαζόμενοι θα έχουν εκπαιδευτεί στις διαδικασίες παραγωγής του.

«Η Volkswagen αναζητεί διαρκώς πρωτοποριακούς τρόπους για την εκπαίδευση και εξέλιξη των υπαλλήλων της. Όσο πιο ψηφιακός γίνεται ο κόσμος μας, τόσο πιο σημαντικό είναι οι εργαζόμενοί μας να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε αυτούς τους τομείς» δήλωσε σχετικά ο Gunnar Kilian, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen για τους ανθρώπινους πόρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.