ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ώρα αλλαγών στο Twitter: Ξεκίνησε η χρέωση για την επαλήθευση των λογαριασμών

Η εποχή Έλον Μασκ ξεκίνησε στο Twitter

Ώρα αλλαγών στο Twitter: Ξεκίνησε η χρέωση για την επαλήθευση των λογαριασμών

Το Twitter ενημέρωσε την εφαρμογή του στο App Store της Apple για να αρχίσει να χρεώνει 8 δολάρια τον μήνα για τα περιβόητα μπλε σήματα «επαλήθευσης», στην πρώτη μεγάλη αλλαγή της διαδικτυακής πλατφόρμας στην εποχή του Έλον Μασκ.

Η αλλαγή, σύμφωνα με το Reuters, έρχεται μια εβδομάδα αφότου ο Έλον Μασκ ανέλαβε την εταιρεία ύστερα από σχετική συμφωνία ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβουλος της Tesla, μάλιστα, μείωσε το μισό προσωπικό του Twitter και έχει υποσχεθεί να αρχίσει να χρεώνει περισσότερο τους χρήστες.

Σε μια ενημέρωση για τις συσκευές της Apple, που «τρέχουν» το λογισμικό iOS, το Twitter δήλωσε ότι όσοι «εγγραφούν τώρα» για 7,99 δολάρια τον μήνα, μπορούν να λάβουν το μπλε σήμα «επαλήθευσης» δίπλα στο όνομα χρήστη τους, «όπως οι διασημότητες, οι εταιρείες και οι πολιτικοί που ήδη ακολουθείτε».

Πριν αναλάβει ο Έλον Μασκ, τα μπλε σήματα «επαλήθευσης» δίπλα στο όνομα χρήστη ενός ατόμου σήμαινε ότι το Twitter επιβεβαίωνε ότι αυτός ήταν και ο λογαριασμός του ατόμου ή της εταιρείας στην οποία ανήκε. Δεν ήταν άμεσα σαφές πώς ή αν το Twitter σχεδίαζε να πιστοποιεί την ταυτότητα του χρήστη πέρα από τη χρέωση με 8 δολάρια ανά μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ειδοποίηση για το iOS, άλλα οφέλη της ενημέρωσης περιλαμβάνουν «τις μισές διαφημίσεις», τη δυνατότητα ανάρτησης μεγαλύτερων βίντεο στο Twitter και την κατάταξη κατά προτεραιότητα ως προς το ποιοτικό περιεχόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.