ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μ.Βορίδης: «Κυρώσεις για όσους δεν τηρούν την υποχρέωση του εμβολιασμού»

Μ.Βορίδης: «Κυρώσεις για όσους δεν τηρούν την υποχρέωση του εμβολιασμού»

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μιχάλης Βορίδης αναφέρθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στις κυρώσεις που αναμένεται να επιβάλει η κυβέρνηση σε όσους δεν τον τηρούν.

«Εφόσον έχετε πει ναι στην υποχρεωτικότητα είναι δυνατόν να μην υπάρχει κύρωση για αυτόν που δεν τηρεί τη νομική του υποχρέωση;» απάντησε ο υπουργός για να προσθέσει: «Είναι προφανές το ζήτημα της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς. Δεν είναι δυνατόν ένας ανεμβολίαστος να μπαίνει σε ΜΕΘ και να χειρίζεται ασθενή σε αυτή την κατάσταση; Εμείς λέμε υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για υγειονομικούς και για φροντιστές ηλικιωμένων. Εμείς είπαμε ότι κύρωση είναι η αναστολή. Όλο αυτό θα εξειδικευθεί νομικά».

Πέραν αυτών ο κ. Βορίδης υπαινίχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί με διγλωσσία να «χαϊδέψει» τους αντιεμβολιαστές για να προσθέσει: «Είδατε ότι μαζεύτηκαν απ’ έξω κάτι αντιεμβολιαστες και ότι πρέπει να απευθυνθείτε σε αυτό το συγκεκριμένο εκλογικό σώμα και προσπαθείτε να πατήσετε τώρα σε δύο βάρκες. Εμείς απέναντι σε αυτό έχουμε καθαρή θέση. Θέλετε να πάρετε κι εσείς καθαρή θέση για να το λήξουμε και να σταματήσετε;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.