ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση αποτελεί κίνδυνο για την εξωτερική πολιτική της χώρας»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση αποτελεί κίνδυνο για την εξωτερική πολιτική της χώρας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης άσκησε κριτική στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου για την «Συμφωνία των Πρεσπών».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε μια περίοδο αποσταθεροποίησης της Κυβέρνησης Ζάεφ που αποδέχθηκε την αλλαγή της Συνταγματικής ονομασίας στη Βόρεια Μακεδονία και ενώ οι ομοϊδεάτες του, αυτοί του VMRO, απειλούν να επαναφέρουν το Μακεδονία σκέτο και τον αλυτρωτισμό, ο κ. Μητσοτάκης δια του εκπροσώπου του αντί να στείλει σαφές μήνυμα στήριξης της Συμφωνίας, κομπάζει ότι δήθεν δικαιώνεται που εδώ και δύο χρόνια την υπονόμευσε, με τη μη κύρωση των Μνημονίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιον μνημονίων; Αυτών που διασφαλίζουν ότι ο εναέριος χώρος της γείτονος θα επιτηρείται από τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τελικά επικίνδυνη μόνο για τη δημόσια υγεία, αλλά και για την εξωτερική πολιτική της χώρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.